Näytäppä minkälainen sulla on tuolla alla tuo katokko mulla on kans tuomonen pitsifetissi. Niin sulla on tommonen (joo) Mullakin on tommosia hirveesti (joo mullaki), onko? (on) Kaikkia pitsialus- ja sitte semmosia niinkö, tiäkkö semmoset jokka on niinkö, no nyt mää lähin suoraan kattomaan (tarttuu kiinni toisen aluspaitaan ja nauravat)
Katoko heräs. Ja fft! Mutta semmoset niinkö alusmekot joissa on pitsiä (mm. mulla on semmonenki) Onko (on). Minkävärinen se on. (Musta). Jaa aika hyvä. (Sitte mulla on pitsipaitaki. Ja pitsimekko, semmonen juhla.) Tuoki on aika hyvä, tuo. Mistä löysit ton. Tuo on just hyvä ko näkkyy just vähän tollai. (nii mustaki. Nii mustaki.)

Mulla on uus tallennin ("ei oo nauhuri ko se on tallennin siinä ei oo nauhaa sinä oot kieli-ihminen sun pitää opetella nipottaan").
Mää äänitän muita ja sitten puran niitä ja sitten kun osaan käyttää tätä paremmin, lähen kerään tarinoita Vienaan ja Liminkaan ja Lappiin ja kaikkia tämmöstä. Vähänkö.

Tää on nyt eka ylöskirjaus tuosta suoraan, en vielä osaa käyttää konetta, mutta siitä tulee kiva leikki. Varokaa, ympäristö mää tuun ja kuuntelen.

Essi