Mistähän noinkin omalaatuisen otsikon keksin^^ Rauhaisaa joulua ja toivorikasta uutta vuotta vielä kertaalleen kaikille! (ja erityisesti niille, joita ei enää vipalla viikolla nähnyt eli Oskarille, Minna V.lle ja Jennille; ois muuten ollu kortti teillekin..)
Kuulinkin, että annatte ne "rakkausystävä-kirjeet" vasta uuden vuoden lahjana. Koitanpa minäkin sitten kirjoittaa kustakin jotakin positiivista muistellen mennyttä puolta vuotta. Minkäslainen joulujuhla oli perjantaina?
Tuli törmättyä jo varhaises vaihees lomaa pieniin vastoinkäymisiin. Matkustin kohti Jyväskylää sillon pe.aamuna(olin menos Nightwishin keikalle Paviljongille) Muuten oli ihan mahtavaa, mutta yhtäkkiä kesken kaiken ilmoitus, jossa käskettiin koko 6000-päinen joukko pihalle tulipalovaaran takia!:( En tiiä onko kukaan sattumoisin kuulu mistään tuost.. Uhka ei ollu onneks kriittinen(ja silkka vahinko eikä esim.pyroista johtuva) Jonottaessa narikkaan kuulin konserttia jatkettavan:) Vaikkei tunnelma loppujen lopuks paljon pilaantunu kyl vastaavan kohdalle sattuessa turhautuu:/ No, tuhat kertaa pahempi jos porukkaa/rakennus+osa kaupunkia ois nyt tuhkakasana
Haluis taas saada jotain aikaiseks paperille nyt kun aikaa on, vaikka toisaalta ainakin nää alkupäivät vois lähinnä huilata keräten inspiraatiota& tehden kaikkee muutakin hyödyllistä. Kunnianhimo joskus kummasti iskee, mikä onkin ilman muuta hyvä juttu..
Ei kait kummempaa muuta. Toivon mukaan kaikki ootte olleet kilttejä(tai ainakin yrittäneet) niin luvassa on taatusti isot lahjakasat :D Ja tehkääkin haastavia mutta realistisia uuden vuoden -lupauksia!
Tammikuussa tavataan.
Heidi