Titta on pois, huone on eri. Santtu tulossa Helsingistä, mutta nukkunut ulkovaatteet päällä sängyssä vahingossa yöjunan ohi. Riikka pohtii sitä vaaraa, joka kirjoittamisessa on, se vetää hiljaiseksi, Jussi havainnoi eroottista puolta, Timo..

Timo kirjoitti mustanpekan kannen, yhä ajattelen sitä nerokkaaksi repliikiksi, miksi en kirjoittanut sitä itse. Inke vetää sataviiskytsivua romaania, joulun jälkeen juoni pulkassa, huomenna Kaisan runokokoelman grande finale. Se on komeaa luettavaa, tunnen ylpeyttä. Matias onkin draamallinen tapaus, näkevää, täyteen ladattua tekstiä. Hae Matias dramaturgiaa Tampereelle tai Helsinkiin? Netistä löytää ne opinto-ohjelmat.

Tiia on ollut hiljaa, pelkään rakkauden haalistuneen. Puhun yhä tekstistä. Iiriksen työpöytä on tyhjä, arvaa mitä Iiris? Ville kävi vetämässä sarjakuvakäsikirjoittamista tänä iltapäivänä. Jäit paitsi. Paitsi että tein muistiinpanot, ja jatkoa seuraa. Joku projekti aiheen tiimoilta on syntymässä, on piirtäjiä jotka tarvitsevat käsikirjoittajaa ja toisin päin.

No tämä on nyt tämmöinen tylsä, väkisin väännetty juttu. Mikä piristää, on Fellini.