164990.jpg

Tänään Essi antoi meille tehtäväksi mennä "kroki"-piirustustunnille kirjoittamaan tai piirtämään mallista. Kirjoitusten piti olla impressionistisia (tunnelmaa, tilannetta, hetkeä). Piti kirjoittaa hyvin raakaa ja nopeaa tekstiä.

Minä en jaksanut nyt kirjoittaa. Päätin siis hieman ottaa rennosti ja leikkiä piirtäjää. Ostin luonnosvihkon ja paksun hiilen. Aluksi malli oli vain minuutin verran yhdessä asennossa. Sitten pari kertaa 2 minuuttia. Lopuksi hän oli kaksi kertaa 10 minuutin ajan paikoillaan. Nämä kaksi piirustusta ovat ne viimeisimmät.

Minä tajusin noin kymmenennen nopean piirustuksen kohdella, että minähän voi sotkea sormilla hiiltä! Sen jälkeen puuha muuttui hauskaksi. Sormet mustana suttasin ja levitin hiiltä paperille. Tuossa näkyykin sormenjälkiäni. Se oli oikeaa taideterapiaa. Mukava välillä tehdä muutakin kuin kirjoittaa. Suosittelen kaikille!

Maanantaina luetaan mitä muut ovat kirjoittaneet. Anni lukikin minulle jo omia juttujaan. Kuulosti todella mielenkiintoiselta. Kaikkea sitä voikin päähän pälkähtää, kun katsoo alastonta miestä!

Heidi

164993.jpg