Rinkka kököttää kuin uskollinen koira tuossa koneen vieressä. Se on vihreä kuin kunnon eränkävijän repun kuuluukin olla. Berliini kertoi kuka olen. Jätän tänne jotakin mitä tulen hakemaan. Jotakin mitä tulen kaipaamaan Oulussa tai missä tahansa ollessa. Vielä yksi yö ja sitten lähden yöstä huolimatta tämä on minulle yhtä ja samaa päivää. Täällä aika on erilaista. Jos istuu sohvalla tai kahvilassa yhdellä olen kulkenut matkan. Jos makaan sängyllä ja on pimeää saattaa olla päivä.

Nypin tänään karvoja oikeasta polvestani.

Kuljin myös housut auki metroon. Sellaiset harmaat pappahousut. Ne olisivat voineet tipahtaa kesken matkan jalasta mutta ei tällä kertaa. Metrossa luulin laihtuneeni kunnes tunnistin että housuni ovat auki. Espanjalaiset miehet ovat kauniita. Ja naiset eivät käytä rintaliivejä. Outo kansa. Ja samalla niin tuttu.

Jalkapalloa lapset pihalla aitauksessa ja kauneimmat hautuumaat missä olen koskaan käynyt. Näppiksessä näppäimet ovat väärässä kohdassa yyn tilalla on z ja @ löytyy q kirjaimesta. Näytelmä on kohta valmis. Nyt lähden oluelle.

Ismo