Jep, kopioin muutaman pakinan kaikille, ovat läjissä Kivikoulun luokan pöydällä. Siinä on

Arijoutsi:
  'Mitä tiedämme maidosta'
  'Metsä ja me'
Olli:
  'Halvempaa'
  'Sähkönavetta'

Mitään lukematta olettaisin, että 'Mitä tiedämme maidosta' ja 'Sähkönavetta' saattaisivat käsitellä suurinpiirtein samaa elämänaluetta, joten voisimme ne lukea ja vertaillen suhteuttaa maailmaan, toisiinsa sekä kaikkeen muuhun olemassaolevaan tekstimassaan.

Bonuspisteitä taikka keksipalkintoja niille, jotka onnistuvat huomiseen mennessä tuomaan mukanaan maitoa tai maidontuotantoa käsittelevän lehtiartikkelin, jonka avulla voisimme tutkiskella erityyppisiä tekstejä, jotka sisältönsä puolesta ovat samanaiheisia. Maitopurkeista saatamme tänä dekadenssin aikana saada vertailukohteiksi maito- eli lehmäaiheista runoutta.


Ja toinen, Draamattujuttuun liittyvä lukeminen, on ihan yhtä viihdyttävää kamaa, eli legoraamattu jota eräs amerikkalainen hulluksi luokiteltavissa oleva bisnesnero on jo pitempään värkännyt. Menkää vaan osoitteeseen www.thebricktestament.com ja lueskelkaa sieltä. Tää tekijä sanoo olevansa ihan vakaumuksellinen ihminen, eli kaikki huumori lienee täysin sattumalta syntynyttä...