Essi pyysi minuu lisäämään yhden kuvan tänne. Epäonnistuneiden yritysten jälkeen luovutin. Anteeksi, katsotaan myöhemmin uudelleen, jonkun fiksun avustuksella vaikka. Se meinaan näytti sen kuvani pelkkänä mustana avaruutena, jonne ei tähdetkään olleet päässeet lentämään.

Kirjanjulkaisubileet oli Oulussa, olisit Ismo sinäkin vaan tullut. Hauskaa oli ihan, ja Heidi vei meidät maisema-ajelullekin. Kiitos, oli kivaa. *hymy* Ostin Kaisan runoteoksen, kieli oli niin ihanan kuuloista. Saisipa vielä lukea ne Kaisan omalla äänellä, se kieli sopi hänelle niin hyvin. Tietysti. Ja Essi, hyvin se meni, ihan oikeesti.

Kirjoitin! Tuntui hyvältä, kaksi runonpoikasta. Tekisi mieli kirjoittaa lisää, taidan mennä tuonne alakertaan, jos vaikka jokin antaisi innostuksen. Ihmiset ne noihinkin minua innosti. Kuka pelkällä naurulla, kuka seuralla ja yhdellä ajatuksella yhdessä kanssani. Ja tykkäsin jotenkin itse niistä, kai se on sitten aika paljon. Ja sitten tulee joku, joka lukee ne ja sanoo paskaksi. Hahaa, sanokaa vaan, mitäs minä siitä. Tyttö tykkää, kun tyttö ajattelee kerrankin näin. Tyttö muuten hymyilee nytkin.