Kirjoittajalinjan 10 opiskelijasta 4 peruu viime tingassa.

Tämä, valitettavasti, aiheuttaa vuoden 08-09 ryhmän peruuntumisen kaikkinensa. Limingan taidekoulu ja kirjoittajalinjan opettajat pahoittelevat: Tänä lukuvuonna kirjoittajaryhmää ei perusteta. Syksy alkaa taidekoulussa ilman kirjoittajalinjaa.

Allekirjoittanut istuu nyt kotonaan ja juo viiniä ja lukee Pentti Saarikosken Ääneen -kokoelmaa vuodelta 1966. Viimeinen viikko tapahtumineen on ollut tapahtumissa rikas ja opettava. Kirjoittajalinja kaikkineen, kolmena tähän asti pyörineenä elinvuotenaan, on Limingassa antanut paljon sekä ohjaajilleen että opetettavilleen.

On ollut iloa. Tätä suuremmalla syyllä tulee meidän kaikkien entisten kirjoittajalinjalaisten kokoontua Liminkaan perjantaina 5.9.

Silloin Muusajuhlat tuo runoutta maakuntiin, ja paikalla juhlitaan isolla porukalla. Olen luvannut esiintyä. Myöhemmin ilmoitettaneen myös muuta esiintyjäkaartia. Kaikki paikalle! Muistellaan, jutellaan!

En halua siteerata mitään, vaikka pidänkin tuossa Penttiä kädestä. Ja perunat porisevat selän takana ja olo, juuri nyt,  on kaikin tavoin synkkä ja puhdas.

 

 

Essi