Kaikki pettävät toinen toisthaan tavalla tai toisella toisensa pettävät, loppujen lopuksi se on aina niin kun aatelhaan avio/avopareja, miestä ja naista keskehnään. Äläkä lukijani yritäkhään väittää vasthaan koska tuut sen iteki viel huomaahmaan, ennemmin tai myöhemmin huomaat sen, pettäjän istuvan vieressäs tai kauhuksesi ko kattot joku sunnuntai aamu peihliisi, järkytyt, huomaatki, perkele tuollaha kattoo mua suohraan silhmiini pettäjistä mitä parhain. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Yleensä ensin mies tai nainen tekee jotain paskaa, toinen vain uskoo paremphaan huomisheen, mut se sitten on paha tilanne kun hän joka uskoo sinisilmäisesti hyvvään, uskonut vuosi kymmeniä ja sitten hän huomaaki että vitut tässä on valeheltu tarpeeks kauan itelheen, molemmat me mie nainen ja sie mies puhuthaan itellemme paskaa, kerrothaan toisillemme satuja.

 

Se on kamala tilanne ns. herätä tähä toellisuuteen, tajuta ei mikhään muutu, ei koskhaan muutu. Ja tänne on tullut tehtyä lapsiakin, pettäjien maahan.

 

Ei mikhään muutu, kaikki pysyy ennalhaan, paitsi molemmat nykyhään pellaavat keskehnään tiedostaen kaiken sen pahan mitä ympärillä tapahtuu, tiedostaen mitä ympärillä aina tapahtui.

 

Ei milhään ole enhään mithään väliä, vain lapset pitävät pystyssä, heidän vuokseen on hymyiltävä. Muttei heänkhään vuoksi tarvi enhään teeskennellä mithään paskaa. Ihan suohraan vaan sanottava lapselle pienellekin, synnyit muuten pettäjien maahan.

 

Rupeaa naurathaan, eikä se tilanne miestä tai naista vaihtamalla parane, ei ollenkhaan se vain jatkuu. On niin paljon kusetettu, heti kun uusi kumppani tekisi pienenkin virhheen, vaikka ees tietämäthään antaisi kuvan että kusettaa, alkaa heti pelaaminen toiselta puolen ja kaksinkertaisena annoksina pelaahmaan vaan, ei mithään väliä enhään, hän osaa sen jo niin helvetin hyvin, nauraisi vain ja toteaisi:

 

Näinhän se aina menee ja tulee menehmään.