Elätkö tämän hetkesi menneisyydessä? Silloin on aika hellittää. Älä ikuista mennyttä hellimällä vanhoja loukkauksia. Se miten elät nyt ja tämänhetkiset ajatuksesi luovat jo tulevaisuuttasi. Jos haluat erilaisen tulevaisuuden, ole valmis antamaan anteeksi - ei unohtamaan - menneisyytesi.

Greer Allica


Ihminen luulee ohjaavansa elämäänsä, johtavansa kulkuaan, ja kuitenkin vastustamattomasti kohtalo taluttaa hänen sieluaan.


Johann Wolfgang Goethe


Voisimme olla melko onnellisia, lähes viattomuuden tilassa, jos pystyisimme jättämään kohtalomme sattuman haltuun ja hyväksyisimme kiltisti elämämme mysteerin.

Buñuel


Elä jokainen päivä ja jätä se taaksesi. Olet tehnyt sen, minkä voit; joitakin kömmähdyksiä ja järjettömyyksiä ujuttautui siihen, unohda ne niin nopeasti kuin voit. Huomenna on uusi päivä, alat sen tyynesti ja liian hyvällä tuulella antaaksesi entisten turhuuksien kuormittaa mieltäsi.

Ralph Waldo Emerson


Lisää ajateltavaa Anyarasta tai Amoirasta.

Olemmeko tosiaan menneisyyden vankeja?  Jos olemme menneisyyden vankeja, olemme samalla myös tulevaisuuden vankeja. Kuinka moni ajattelee, että kaikki on lukkoon lyöty, kun on sattunut syntymään tällaiseksi ja vanhemmat oli mitä oli? Mitäpä sitä enää kuvittelemaan tai haaveilemaan toisenlaista polusta?

Meillä on nyt täällä kirjoittajalinjalla mahdollisuus kirjoittaa otteita menneisyydestämme ja päästää niistä irti. Voisimme kirjaimellisesti polttaa elämämme pahimpia esseitä. Heihei, sinne ne meni, taivaan tuuliin!

Sen jälkeen alamme kirjoittaa uusia ja parempia tarinoita.

Heidi