1620482.jpg

Moi,
 
Kielletty hedelmä-elokuvan kuvaukset tapahtuvat Limingassa 24.6-30.6 välisenä aikana ja ko aikavälille tarvitaan paljon avustajia osallistumaan elokuvan joukkokohtauksiin. Jos tämmönen homma kiinnostaa, niin laittakaa postia osoitteeseen [email protected]. Jos itse ei pääse, mutta tietää jonkun jota kiinnostaa, niin laittakaa viestiä eteenpäin.
 
Alla infoa elokuvasta:

Kielletty hedelmä kertoo kahdesta maaseudulla kasvaneesta tytöstä, jotka kokevat kesäisessä pääkaupungissa elämänsä seikkailun. Uskonnollisissa kotioloissa varttuneet nuoret päättävät aikuisuuden kynnyksellä karata kaupunkiin kokeilemaan kaikkea, mikä on ollut aiemmin kiellettyä. Elokuva on kasvutarina - kertomus nuorista ihmisistä, itsenäistymisestä, ihmissuhteista ja vapaudesta.

Kielletty hedelmä on Dome Karukosken kolmas pitkä elokuva, Tyttö sinä olet tähti (2005) ja Tummien perhosten koti (2008) -menestyselokuvien jälkeen. Lähtökohdiltaan ja ydinteemoiltaan uusi elokuva jatkaa TSOT:n linjoilla. Tavoitteena on tehdä vastaavanlainen, kiinnostava ja keskustelua herättävä tapaus, joka vetoaa sekä arvostelijoihin että suureen yleisöön.

"Mitä sitten tavoittelen kolmannella elokuvallani? Elokuvaa, joka saisi ihmiset kananlihalle, nauramaan ääneen, hymyilemään, itkemään ja ehkä oppimaan jotain." - Dome Karukoski

Elokuvan keskeisissä rooleissa nähdään jälleen nuoria, nousevia nimiä kotimaisessa elokuvassa. Pääosista Raakelin roolin näyttelee Marjut Maristo (Tummien perhosten koti, 2008), ja Mariana nähdään Amanda Pilke (Helmiä ja sikoja, 2003).

Genre: kasvutarina / draamakomedia / seikkailu

Ohjaus: Dome Karukoski
Käsikirjoitus: Aleksi Bardy
Pääosissa: Marjut Maristo ja  Amanda Pilke
Sivuosissa: mm. Joel Mäkinen, Jarkko Niemi, Malla Malmivaara, Lotta Kaihua,
Olavi Uusivirta, Timo Tikka, Jani  Volanen, Tommi Korpela ja Sauli Suonpää
Tuottaja: Aleksi Bardy / Helsinki-filmi Oy
Kuvaukset: Helsingissä 13.5.-  19.6. ja Limingassa 24.6. - 1.7.2008
Ensi-ilta: 13. helmikuuta 2009
--------------------