oli upeita juttuja!

Harmi etteivät kirjoittajat osallistuneet vielä.Katri, joka sävelsit musiikin Nooran työhön, kiitos ja ylistys.

Aikaisempaan keskusteluun vedoten, kaunokirjallisuus, Gummeruksen sanakirjan määritelmän mukaisesti: "kuvitteellinen suorasanainen tai runomuotoinen kirjallisuus. Sen keskeiset lajit ovat runomuotoinen kirjallisuus eli lyriikka, kertova kirjallisuus eli epiikka ja näytelmäkirjallisuus eli dramatiikka."

Puhun Anttilan postimyyntikuvastojen puolesta, koska havainnon tekeminen ja oma ajatus on mielestäni kaiken kaunokirjallisen ilmaisun ehto. Koska fiktiivisen hahmon tekeminen (mistä löydät fiktiivisempiä hahmoja kuin Anttilan katalogista?) tai muoto on laaja ja filosofinen käsite.

Tietysti helpottaa jos jättää venymiset ja filosofiat pois. Ikinä en olis uskonut hakevani määritelmää sanakirjasta sen jälkeen mitä ne minulle tekivät yliopistossa. Mutta tämäpä onkin taidekoulu. Tämäpä onkin semmoinen paikka, että.

Repliikkipäiväkirjaani lisään juuri kuulemani lauseen: "Mä olen aatellu ruveta laihutuskuurille ja alakaa kattomaan kaikkia söpöjä poikia... (kävelee ohi, hakee vettä pulloon) .. johan tässä on surtu ihan tarpeeksi.. se ei vaan tajua..defenssit tai jotain.."

ja

"haluakkonää vähän kuumempaa vettä, toi on jo vähän haalistunu?"

Lisää repliikkejä! Lisää kylymää ja pakkasta, perkele!

E