Heidiä:

"Ikeassa ollaan varmaan aitoja ja rehellisiä sekä onnellisia siitä, että saadaan myydyksi lisää halpaa paskaa, jotka on tehty Kiinassa lapsityövoimalla keskiluokkaisille puutteessa eläville insinöörien rouville, jotka saavat ainoat orgasminsa tupperwaren kotimyyjäisissä. Tupperwaren muovi haisee vanhalle pillulle! Saatana. Siellä istutaan samettisohvilla ja haukutaan omaa äitiä. Kuinka se kehtaa tulla ja arvostella tyttärensä kotia. Kuinka se kehtaa pyyhkäistä ikkunalautaa sormella, jos siellä vaikka olisi pölyä. Kuinka se kehtaa tuoda pullaa pusseissa. Kuinka se kehtaa hoitaa kiittämättömän tyttären penikoita!
Minun äiti ei ole niin paskamainen.
Hän makaa jo haudassa.
Päällä on multaa.
Sieltä on vähän vaikea tulla vaivoiksi nurkkiin.
Haudassa ollaan hiljaa ja liikkumatta."

Marjaanaa:

"Oli aika, jolloin Jenni liikkui Sunan kanssa kaikkialla. Tytön, jonka rakkaus oli Vilja. tytön, joka ei tiennyt selän takana käydyistä tapaamisista. Oli Suna ja Vilja, mutta oli myös Jenni ja Vilja. Rakkaus, jota he kaikki elivät, oli salaista."

"Risteyksessä Suna pysähtyi.
- Polly tahtoo omat keksit.
- Miks mulla on papukaija ystävänä?
Kysyin, ja etsin Sunan ostokset, siirsin ne pussista maahan.
- Mä lähden kotia, Julia tarvii hoitajan tunnin päästä.
Asian ilmoitettuani jatkoin matkaani, enkä enää jaksanut katsoa taakseni, seuraako joku. Harvoin tässä vaiheessa seurasi, asuin eri suunnalla. Juuri ennen kotia kännykkä ilmoitti viestistä. Vilja. "On ikävä."

E