Ylioppilaslehti halus vaan tietää minkä kirjan seuraavaksi arvostelen ni niille pitäs sanoo joku hyvä että ne antais mun tehä sen. Muistelin että Essillä oli joku hyvä kirja josta se joskus puhu.

Yöunet on ollu vaan viis minuuttia kontillaan sängyn reunalla. En muista niistä mittään ja mietin että oonko ees nukkunukkaa ku väsyttää nii hemmetisti. Seittemää veljestäki oon yrittäny lukkee mutta aika huonolla menestyksellä ku on ollu nii paljo muuta luettavaa. En sitte tiiä miten se Decameronen kanssa käy. Ehinkö lukkee tämän lukukauen aikana ees puolet siitä. Ai nii se esitelmä siitä aikakauesta. EEEEIIIII!!!!!

Ootan innolla oman tekemisen viimestä viikkoo että saan vähän ees levähtää. Talviloma jäi väliin ja sen huomaa mun ruumiista että pääsiäisestäkää ei mittää jääny kättee (muuta ku pääsiäisherkuista lisäkilot vyötärölle). LOMAA!!!!!!

Kustannustoimittaja Jama soitti eilen ja kysy että oonko saanu tehtäviä ja anto liudan lisää tekemistä. Onneks se alku oli hiljaiseloa. Ei tästä muuten tulis mittää. Tästä siirrymmekin heti Gummerukselle =)

Pitäs ottaa Buranaa ja muuta päänsärkyyn mutta ny ei ehi. Ylkkärin avustajailtaki menee sivu suun. Ärsyttää. Jos tässä tekstissä oli joku kirjain jääny välistä se on tämän Aplen kannettavan syy. Tämä on huono läppäri. Onneks ei ole minun.

Anni

Millonkoha sen animaationki sais kuvattua...