Olen tirkistellyt naisia ja naista, luonut vähän erotiikkaa (yllätys, yllätys). Välillämme on jotain apinamaista kujeilua, josta en malttaisi luopua. En nimeksikään vielä haluaisi tutustua häneen herkemmin, tai viedä illalliselle asuntolaan; tattaripuuroa ja riisikakkuja.

Vähänkö olen sankari, oksiin kätkeytyvät silmut ajavat minut puihinsa.
Tämä henkeäsalpaava hiuspinnien nipistely sielussani on jälleen uusi tuntemus. Uusi maljapuhe aisteille, jota en halua saattaa päätökseen. Toistaiseksi.

Nainen istuu sohvalla usein jalat koukussa kulmaan nojautuen ja pitää käsiään ylävartalon sekä jalkojen välillä kuin halaisi kylkiluitaan lämmittääkseen itseään. Varpaat kipristelevät päästellen risumaisia ääniä ikään kuin ne haluaisivat tanssimaan. Kämmen pyristelee parikin kertaa lumihiutaleen omaiseen sormien liikutteluun, jota ei voi olla havaitsematta edes radioaaltojen kanssa seurusteleva ray ban-mies. Hyvin pienin elein oikean käden sormet nypläävät vasemman puoleista kynsisarjaa, ihan reunoista aloittaen. Hänen katseena kääntyy ikkunaan päin tavoitellen ehkä jotain kaivattua ajatusta; kuvaa miehestä rinnallaan.

Sivuprofiilista nainen näyttää nukelta, jolla on virheetön iho ja poskissa piileskelee aavistus punaa aivan kuin terveet ikenet yrittäisivät hymyillä. Osittain hiusten peittämät korvat ovat punaväriä myöten samanlaiset.
Suun, nenän ja silmien tasapaino on silmiinpistävää, ei poikkeavaa muodostusta näköpiirissä – ei edes nenäkarvaa.
Huulten täyteläisyys ja kosketeltavan aistittava mutruisuus korostuu esiin siron leuan läheisyydessä. Tekisi mieli rapsutella tai kutittaa vähän noita-jumalallisia ihokkuuksien ääripäitä. Pyöreästä nenästä paljastuu ohut kelmumainen talikerros auringonvalon vilahtaessa sisätilan tunnelmaan. Silmät räpsähtelevät kauniisti kuin sälekaihdin olisi ripsissä, jota ruskeiden kulmakarvojen kissamainen vienous ja lupsakkaiden luomien rytmi auttavat sulkemaan rakkauden hetkeksi.

petri