Olipas jännä lukea Ismon aamuleikki, kun omani oli niin erilainen. Tosin minä vähän innostuin, johtuen ehkä siitä, että sarjislinjalaisetkin olivat yhdessä vaiheessa tehneet esineiden vuorovaikutuksesta ja kommunikoinnista. Ei saa sitten siirtää pöydällä olevia Fenixiä, Olvia ja Tuplaa vielä pois. *wirn*

Huoneessa on nopeasti laskettuna 11 runokirjaa. Hmm, onkohan joku vähän innostunut. Toivottavasti Essin antamassa tehtävässä ei ollut väliä, jos valittu runoilija ei ollut siinä listassa. Etukäteisanteeksipyyntö jos oli väliä. Eikä nuo kaikki kirjat sitä tehtävää varten ole, ne vain ovat päättäneet jotenkin tulla luokseni. Useimmat kyllä vain käymään. Limingan kirjaston muistutus, jonka sain postissa, oli muuten kyllä yksi ihanimpia. Leikkasin sen irti ja liitin kuvapäivikseeni. Olenkin hyvin onnellinen, että yksi kirja oli myöhässä,  kun en muuten olisi kyseistä lappusta itselleni saanut.

Ostin kanttiinista mustaa kartonkia ja teippailin siihen runoja ja lauseita. Pitää saada seinälle jotain, tahdon jo kotiutua tähän huoneeseen. Vielä kun saisi isomman maton tuohon lattialle, niin olisi suhteellisen kiva juttu. Inhottaa tuo oranssinruskea väri, koko matto näyttää muutenkin venyneeltä. Siitä ei ainakaan saa tänne yhtään tunnelmaa.

Nyt voisi mennä syömään, ja lukemaan lisää runoja. Lyriikkaa! Tyttö menee sekaisin.

-Marjaana-