Ihmiset,
 
Hallaus numero seitsemän ilmestyy Muste-klubilla 18.3. Mutta julkaisuun tarvitaan ensin sisältö.
 
Nyt on siis teidän aika lähettää julkaisua kaipaavia kirjoituksianne sekä muita mahdollisia tuotoksia toimitukselle. Eli minun sähköpostiosoitteeseeni (paavojii (a) hotmail.com taikka paavojii (a) gmail.com). Aikaa on noin kolme viikkoa eli helmikuun puoliväliin saakka suunnilleen.
 
Numeron seitsemän löyhä teema tulee numerosta itsestään. Sekä julkaisuajankohdasta, joka on piinaviikon tiistai, mikä onkaan sen nimi, palmusunnuntain ja pääsiäisen välissä.
 
Teeman voi ilmaista kirjoitettuna suurin piirtein näin: seitsemän/Jumala/kärsimys.
 
Myös teemaan liittymättömiä tekstejä julkaistaan, joten elekää ottako ressiä vaikka jossain älyttömän hyvässä omassa jutussa ei näitä teemoja käsiteltäis. Kaikki saapunut kama on mukana harkinnassa.
 
Mutta mutta. Koska päätoimittajana olen jälleen jäneksen selässä vaikka itselleni joskus muka lupasin tehdä asiat Hyvissä Ajoin, pahoittelen hoputtelua mutta toivon samalla, että tälläkin kertaa saan hyvää tavaraa lehden täytteeksi asti, kannesta kanteen.
 
Soitelkaa (041 504 2842), jos on uteluita. Jos sähköposti prakaa, materiaalia voi jättää myös Nispero Kirjakahvilaan (Pakkahuoneenkatu 5, 90100 Oulu) Hallauksen toimituskunnan harkittavaksi.
 
Lumen valosta,
Paavo J. Heinonen
Hallauksen päätoimittelija